TAPDK 2013 Süre Uzatım Bedelleri

TAPDK Satış Belgelerinin süre uzatım işleminde 2013 yılında, belge sahipleri bankaya süre uzatım bedellerini yatırdıktan sonra Yetkili Odalara, satış belgelerinin aslı ve işyeri açma ve çalışma ruhsatlarıyla birlikte müracaat etmelidirler. Önceki yıllardan farklı olarak süre uzatımınının tamamlanması  Yetkili Odaların onayıyla  gerçekleştirilecektir. Bu yüzden belge sahiplerinin Odamıza müracaat etmeleri önemle rica olunur.

2013 TAPDK Satış Belgesi Bedelleri

* TAPDK tarafından 2013 yılı için belirlenen ve aşağıda yer verilen işlem bedelinin, Ziraat Bankası şubelerinde kullanıma açılmış bulunan “TAPDK Kurumsal Tahsilat Ekranı” vasıtası ile, havale ücreti vs. isimler altında herhangi bir masraf ödemeksizin ve Kurum sicil numarası beyan edilerek Kurum hesabına yatırılması gerekmektedir. İşlem bedellerinin tahsilatı konusunda Ziraat Bankası dışında hiçbir kişi ya da kuruma yetki verilmemiş olup; 15:30 – 17:30 saatleri arasında vezneler, diğer saatlerde ise para yatırmalı ATM cihazları aracılığıyla tahsilat yapılacaktır.