Joomla! Takımından Son Haberler

Oda Aidatlarını Kredi Kartı İle Web Sitemizden Ödeyebilirsiniz

Sayın Üyemiz,

Oda aidatlarınızı artık https://uye.tobb.org.tr/hizliaidatodeme.jsp adresinden kredi kartınız ile ödeyebilirsiniz. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin güvenli teknik alt yapısı ile 2018 ve geçmiş dönem aidat borcunuzu kredi kartı ile ödemeniz mümkün.

Online tahsilat sayfasına giriş yaptıktan sonra Ayvalık Ticaret Odası'nı seçip üye sicil numaranızı( başına 00 koyarak) ve vergi ya da TC Kimlik numaranızı girerek aidat borcunuzu sorgulayabilir ve ödeme gerçekleştirebilirsiniz.

CHP BURHANİYE BELEDİYE MECLİS ÜYESİ SABRİ YAŞAR ODAMIZI ZİYARET ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi Burhaniye Belediye Meclis Üyesi ve Burhaniye Devlet Hastanesi'nin efsanevi Müdürü Sabri Yaşar ve arkadaşları, Üyemiz Kasım Yeğin'in yeğeninin cenazesine katıldıktan sonra  ATO Başkanı Mustafa Büyükçıvgın'ı ziyaret ettiler.

7 aralk2 7 aralk

10 ARALIK DÜNYA İNSAN HAKLARI GÜNÜ

Biz kimsenin düşmanı değiliz. Yalnız insanlığın düşmanı olanların düşmanıyız. Mustafa Kemal ATATÜRK

faaliyetler22084

12. TRAVEL TURKEY TURİZM FUARI AÇILIŞINA KATILDIK

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Büyükçıvgın 6-8 Aralık tarihleri arasında düzenlenen 12. Travel Turkey Turizm fuarının açılışına katıldı. Açılışta Balıkesir standını ziyaret eden Büyükçıvgın, Balıkesir İl Turizm Müdürü Mustafa Çallı ve GMKA yetkilisi Esra Hanım ile turizm sektörü ve ATO'nun GMKA'ya verdiği ''Ayvalık Doğal Yaşamı Koruyor'' Projesi hakkında görüş alışverişinde bulundu. Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon'un davetlisi olarak Bodrum standının açılış kokteyline de katılan ATO Başkanı Mustafa Büyükçıvgın, davette arkadaşı ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile de uzun uzun sohbet etti. Hayırlı olsun dileklerinde bulunan Başkanımız Büyükçıvgın, bu yılki fuar etkinliğinin hem Balıkesir hem de diğer illerin standları bazında olumlu bulduğunu belirtti.

bodrum1 bodrum2 bodrum3

2018 KASIM AYI BÜLTENİMİZ YAYINDA

Odamızın Kasım ayı faaliyetlerini içeren bülteni okumak için tıklayınız.

JANDARMA KOMUTANI ÖZAY DÖRTTEPE ODAMIZI ZİYARET ETTİ

4 Aralık Salı Günü Ayvalık Jandarma Komutanı Kıdemli Yüzbaşı Özay Dörttepe Odamızı ziyaret etti. Odamız Yönetim Kurulu ile geçtiğimiz ay gerçekleştirdiğimiz ziyaretten sonra Özay Dörttepe da Odamıza iade-i ziyarette bulunarak çalışmalarından dolayı ATO Başkanı Mustafa Büyükçıvgın ve ATO Yönetim Kurulu Üyelerimizi tebrik ettiler.

jandarma ziyaret-04.12.2018

11.SEKTÖREL PERFORMANS DEĞERLENDİRME ÖDÜL TÖRENİNE KATILDIK

3 Aralık Pazartesi günü ATO Başkanı Mustafa Büyükçıvgın, Kocaeli Sanayi Odası'nın düzenlediği 11. Sektörel Performans Değerlendirme Ödül Töreni'ne katıldı. Ödül Törenine TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayhan Zeytinoğlu, Türkiye Bankalar Birliği Başkanı Hüseyin Aydın ve çok sayıda Oda/Borsa Başkanı katıldı. Törende ATO Başkanı Mustafa Büyükçıvgın da bir ödül verdi.

Kocaeli tren Kocaeli tren 2 Kocaeli3  kocaeli 1 kocaeli 2

BENGİ PROJESİ KAPSAMINDA ALİ ÇETİNKAYA ORTAOKULU'NDA KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİNE KATILDIK

30 Kasım Cuma günü Ali Çetinkaya Ortaokulu'nda Bengi Projesi kapsamında ''Kitaptan Kanatlar'' kitap okuma etkinliği gerçekleştirildi. ATO Başkanı Mustafa Büyükçıvgın, etkinliğe katılarak 6-B sınıfı ile birlikte kitap okudu.

ali cetinkaya 1 ali cetinkaya 2 ali cetinkaya 3

EYETECH OPTİK GÖZLÜK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ ODAMIZA KAYIT OLDU

İstanbul'da yıllardan beri optik ve gözlük sanayinde üretici olarak hizmet veren Prestij Optik Gözlük Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kurucu üyesi Şaban Fındıkoğlu ve şirket ortaklarından Serkan Fındıkoğlu, 29 Kasım Perşembe günü ATO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Büyükçıvgın'ı ziyaret etti. Ayvalık'ta Hakan Kayaalp ve Rıfat Molo ile birlikte Eyetech Gözlük Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adlı bir gözlük üretim yeri kurduklarını ve bununla ilgili olarak da ATO'ya kaydolduklarını belirttiler. ATO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Büyükçıvgın da Ayvalık'ta kurulacak olan fabrikanın hem sektöre hem ekonomiye hem de kentimizin en büyük sorunlarından biri olan istihdama katkı sağlayacağını söyledi. Böyle bir ticari ortamda yatırım yapmalarından dolayı kendilerini tebrik edip Ayvalık'a ve şirket ortaklarına hayırlı uğurlu olmasını diledi.

eyetech-29 Kasm

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

2018 Ekim ayı Meclis Toplantısı 28 Kasım 2018 Çarşamba günü gerçekleştirildi. ATO Meclis Başkanı Mehmet Sıray başkanlığında yapılan toplantıya Meclis Üyeleri ve Meslek Komitesi Başkanları katıldı.

Toplantıda yeni katılan Meclis Üyelerimiz kendilerini tanıttı Meclis Başkanı Mehmet Sıray kendilerine başarılar ve hayırlı olsun dileklerini sundu. 2018 Ekim ayı mizanı görüşüldü.Meclis Başkanı Mehmet Sıray, geçtiğimiz ay başarıyla gerçekleştirilen 14. Ayvalık Uluslararası Zeytin Hasat Günleri için kısa bir teşekkür konuşması yaptı. Meclis üyelerimiz de geçirilen başarılı Hasar dönemi dolayısı ile ATO Yönetimini tebrik ettiler. ATO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Büyükçıvgın'ın ekim ayı faaliyet raporunu okumasının ardından dilek ve temennilerle toplantı sona erdi.

Yönetim Kurulu 7. Faaliyet Raporunu okumak için tıklayınız.

28 kasm meclis  28 kasm meclis-2-

Alt Kategoriler