Joomla! Takımından Son Haberler

DIŞ EKONOMİK İLİŞKİLER KURULU (DEİK) TOPLANTISINA KATILDIK

14 Kasım Çarşamba Günü, Balıkesir Toplantı Salonunda Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) toplantısı yapıldı. Toplantı katılımcıları; Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, DEİK Konsey Başkanı Rona Yırcalı, Balıkesir Sanayi Odası Başkanı Hasan Ali Eğinlioğlu, Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula, Balıkesir Ticaret Borsası Başkanı Faruk Kula, diğer ilçelerden Oda/Borsa Başkanları, Meclis Başkanları ve Yöneticileri oldu.

Ayvalık Ticaret Odası'ından; Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Büyükçıvgın, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Babayiğit, TOBB Delegesi Yusuf Yılmaz ve Turizm Vizyon Komitesi Başkanı Nihat Uzun katıldı.

Türkiye'nin dış ekonomik ilişkilerinin geliştirilmesi, ihracatının artırılması, 500 milyar dolar hedefi doğrultusunda yapılması gereken çalışmalar ve DEİK'in kurumsal yapısının tanıtılması konuları görüşüldü.

BALKESR B BALKESR B 2 BALKESR B 3

AYVALIK EMNİYET MÜDÜRÜ TURGUT COŞKUN ODAMIZI ZİYARET ETTİLER

13 Kasım Salı Günü, bir süre önce göreve başlayan Ayvalık Emniyet Müdürü Sayın Turgut Coşkun'a ATO Yönetim Kurulu olarak ziyarette bulunmuştuk. Sayın Turgut Coşkun da Odamıza iade-i ziyarette bulunarak çalışmalarından dolayı Meclis Başkanı Mehmet Sıray ve ATO Başkanı Mustafa Büyükçıvgın'a teşekkür ettiler.

emniyet

VFS GLOBAL AYVALIK TİCARET ODASINDA HİZMET VERMEYE DEVAM EDİYOR

Ayvalık Ticaret Odası binasında hizmet veren Yunanistan ve yeni başlanan Estonya vizelerinin verildiği, Vfs Global şirketi ortağı Sayın Emin Çakmak, TÜRSAB Ayvalık Yetkilisi Alp Sezek, Türkiyenin önde gelen turizmcilerinden Dr. Turgay Sehil, Gürol Demir ve Nevzat Ergün ile birlikte 12 Kasım 2018 Pazartesi günü Odamızı ziyaret ettiler ve ortak çalışmalarımızdan dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler. Göreve seçilmesi dolayısıyla ATO Başkanı Mustafa Büyükçıvgın'a başarılar dilediler ve ATO Başkanı Mustafa Büyükçıvgın da ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirmiş ve kendilerine teşekkür etmişlerdir.

vfs

Oda Aidatlarını Kredi Kartı İle Web Sitemizden Ödeyebilirsiniz

Sayın Üyemiz,

Oda aidatlarınızı artık https://uye.tobb.org.tr/hizliaidatodeme.jsp adresinden kredi kartınız ile ödeyebilirsiniz. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin güvenli teknik alt yapısı ile 2018 ve geçmiş dönem aidat borcunuzu kredi kartı ile ödemeniz mümkün.

Online tahsilat sayfasına giriş yaptıktan sonra Ayvalık Ticaret Odası'nı seçip üye sicil numaranızı( başına 00 koyarak) ve vergi ya da TC Kimlik numaranızı girerek aidat borcunuzu sorgulayabilir ve ödeme gerçekleştirebilirsiniz.

EĞİTİME KATKI PROJESİNE MİLLİ EĞİTİMDEN DESTEK

TOBB desteği ve ATO işbirliğiyle hazırlanan eğitime katkı projesi kapsamında projemiz paydaşlarından Ayvalık Milli Eğitim Müdürü Sayın Güner Bahadır 12 Kasım Pazartesi günü Odamızı ziyaret ederek teşekkürlerini ilettiler.

MEB

ATO EĞİTİME KATKI PROJESİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği desteği ve ATO işbirliği ile eğitime katkı projemiz kapsamında Ayvalık Kaymakamı Sayın Gökhan Görgülüarslan, Ayvalık Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır ve Okul Müdürlerimizin katılımıyla 12 Kasım Pazartesi günü ihtiyaç sahibi 909 öğrencimiz için yaptırdığımız kışlık mont teslimatı mini töreni düzenledik. Katılımları için Ayvalık Kaymakamı Sayın Gökhan Görgülüarslan ve diğer tüm katılımcılarımıza ATO olarak şükranlarımızı sunarız.

egitime katki1 egitime katki2

Egitime katk3 yukselen

ODAMIZDA TOBB AKREDİTASYON DENETİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

2012 yılında TOBB Akredite Oda/Borsa sitemine dahil olan Odamızda 5-6 Kasım 2018 tarihlerinde Akreditasyon Belge Denetimi gerçekleştirildi. Türk Loydu Vakfı adına Bağımsız Başdenetçi Kerim Dişbudak TOBB Akreditasyon Standardının 13 maddesini Odamızın ne düzeyde gerçekleştirdiğini denetledi.

'' B Sınıfı Akredite Oda '' olan Odamız bu sonucu koruma amacıyla denetime hazırlandı. Başarı ile geçen denetimin kesin sonucu TOBB Akreditasyon Komitesi'nin önümüzdeki ay yapacağı toplantının ardından açıklanacak.

denetim1 denetim2

TEŞEKKÜR ÇİÇEKLERİMİZİ ESNAFIMIZA SUNDUK

Zeytin Hasat Günleri etkinliklerimizde Talatpaşa esnafının gösterdiği anlayış ve katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

31.10.2018 talatpasa 1  31.10.2018 talatpasa 2 31.10.2018 talatpasa 3 31.10.2018 talatpasa 4

Devamını oku: TEŞEKKÜR ÇİÇEKLERİMİZİ ESNAFIMIZA SUNDUK

AYVALIK ESNAFINA TEŞEKKÜR

14. Ayvalık Uluslararası Zeytin Hasat Günleri etkinlikleri süresince Talatpaşa esnafımızın işlerinin artması ve kazanç elde etmeleri ATO Yönetimi olarak bizleri mutlu etmiştir. Bu vesileyle kendilerine katkılarından ve anlayışlarından dolayı teşekkür ediyor, tüm esnafımıza bol bereketli kazançlar diliyoruz.

ccek 1   ccek 2

Alt Kategoriler