Joomla! Takımından Son Haberler

BAŞKANIMIZ MUSTAFA BÜYÜKÇIVGIN AYVALIK POLİS MORAL KAMPINDAKİ AÇILIŞ VE PLAKET TÖRENİNE KATILDI

22 Ocak 2019 Salı günü Ayvalık Polis Moral Kampında gerçekleşen ve Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı'nın da katılmış olduğu Ayvalık İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağışlanan 5 araç için teslim töreni yapıldı. Ayvalık ilçesinde faaliyet gösteren işletmeler ve kuruluşlar tarafından, Ayvalık İlçe Emniyet Müdürlüğünün daha etkin ve verimli hizmet verebilmesi adına, emniyet müdürlüğüne 4 yeni araç ve 1 adet motosiklet bağışlandı. Ayvalık'ta faaliyet gösteren işletmeler ve kuruluşlar tarafından hibe edilen 5 yeni araç, Ayvalık İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde kullanılmak üzere düzenlenen tören ile hizmete sunuldu.

Bağışta bulunan kuruluşların yetkililerinin de hazır bulunduğu törende şükran duygularını ifade eden Vali Yazıcı, "Bugün sizlerle beraber olmak bana onur veriyor, mutluluk veriyor. Bu araçların ilimize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Araçların ilimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum." diye konuştu.

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Büyükçıvgın da törene katılarak Vali Yazıcı'dan plaket teslim aldı ve teslim kurdelesini keserek hayırlı olsun dileklerini iletti.

12

Oda Aidatlarını Kredi Kartı İle Web Sitemizden Ödeyebilirsiniz

Sayın Üyemiz,

Oda aidatlarınızı artık https://uye.tobb.org.tr/hizliaidatodeme.jsp adresinden kredi kartınız ile ödeyebilirsiniz. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin güvenli teknik alt yapısı ile 2018 ve geçmiş dönem aidat borcunuzu kredi kartı ile ödemeniz mümkün.

Online tahsilat sayfasına giriş yaptıktan sonra Ayvalık Ticaret Odası'nı seçip üye sicil numaranızı( başına 00 koyarak) ve vergi ya da TC Kimlik numaranızı girerek aidat borcunuzu sorgulayabilir ve ödeme gerçekleştirebilirsiniz.

2019 Eğitim Talebi Anketi

Sayın Üyemiz

2019 yılında sizlere yönelik düzenleyeceğimiz  eğitimlerin planlanması için aşağıdaki linkte verilen kısa anketimizi doldurmanızı önemle rica ederiz.

Ankete ulaşmak için tıklayın

BAŞKANIMIZ MUSTAFA BÜYÜKÇIVGIN TÜRKİYE EKONOMİ ŞURASI'NA KATILDI

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun ev sahipliğindeki Türkiye Ekonomi Şurası; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bazı Bakanlar, Oda ve Borsa Başkanları, Meclis Başkanları, OSB Başkanları ile çok sayıda iş insanının katılımıyla 21 Ocak 2019 Pazartesi günü TOBB İkiz Kuleler Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Şura'da iş dünyasının temsilcileri sorun ve çözüm önerilerini birinci ağızdan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakanlar ile paylaşma imkânı buldu. Türkiye'nin ekonomik nabzının tutulduğu toplantıya ATO Başkanı Mustafa Büyükçıvgın da katılım sağladı. Diğer Oda/Borsa Başkanları ile bölgemiz ekonomik gündemini değerlendirdi.

SURA 1 1 SURA 1 2 SURA 1 3

BAŞKANIMIZ TOBB TİCARET ODALARI KONSEY ÜYELERİ TOPLANTISINA KATILDI

20 Ocak 2019 Pazar günü TOBB Ticaret Odaları Konsey Üyesi ve ATO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Büyükçıvgın, TOBB Ticaret Odaları Konsey Üyeleri toplantısına katıldı.

TOBB1 TOBB2 konsey7

ATO ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

19 Ocak 2019 Cumartesi günü Ayvalık Ticaret Odası Zeytin ve Zeytinyağı Komitesi ile bu yıl 6-9 Mart tarihlerinde gerçekleşecek olan ve katılım sağlayacağımız 9. Olivtech Fuarı üzerine bir toplantı gerçekleştirildi.

Aynı gün Balıkesir Ticaret Borsası'nda Balıkesir Oda ve Borsa Yönetim ve Meclis Başkanlarının katıldığı İl İstişare Toplantısı'na ATO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Büyükçıvgın ve ATO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Babayiğit katılım sağladı.

19 ocak1 19 ocak2

AYVALIK ÇIRAKLIK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRÜ ODAMIZI ZİYARET ETTİ

18 Ocak 2019 Cuma günü Ayvalık Çıraklık Eğitim Merkezi Müdürü Şefik Acar ve Müdür Yardımcısı Sabri Yaren Odamızı ziyaret etti. AB destekli projede 8 öğrenci ve 2 öğretmen Çek Cumhuriyetine davet edildiklerini anlatarak proje hakkında ATO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Büyükçıvgın'a bilgi verdiler.

cıraklık eğitim

BAŞKANIMIZ MUSTAFA BÜYÜKÇIVGIN ÖDÜL TÖRENİNE KATILDI

Cimnastik, Kickbox, Futbol, Basketbol, Voleybol, Kros ve Futsal branşlarında yıl boyunca yapılan organizasyonlarda başarılı olan öğrencilerimize Ayvalık Kapalı Salonu'nda ödülleri verildi. 18 Ocak 2019 Cuma günü gerçekleştirilen ödül töreninde ATO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Büyükçıvgın da ödül verdi. Başarılı öğrencilerimizi kutlayarak başarılarının devamını diledi.

15

MEDYA AYVALIK GAZETESİ SUAT SALGIN BAŞKANIMIZ MUSTAFA BÜYÜKÇIVGIN'I ZİYARET ETTİ

17 Ocak 2019 Perşembe günü Medya Ayvalık Gazetesi'nden Suat Salgın ATO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Büyükçıvgın'ı ziyaret etti. Ayvalık Ticaret Odası'nın yapmış olduğu projeler ve çalışmalar ile ilgili bilgi aldı ve Ayvalık'ın ticari hayatı ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

suat salgın

ATO YÖNETİM KURULU BAŞKANI MUSTAFA BÜYÜKÇIVGIN AYVALIK BELEDİYE BAŞKANI RAHMİ GENÇER'İ ZİYARET ETTİ

17 Ocak 2019 Perşembe günü ATO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Büyükçıvgın, Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer'i makamında ziyaret etti. Karşılıklı sohbet havasında geçen görüşmede ATO ve Ayvalık Belediyesi işbirliği ile halkımıza sağlanabilecek faydalar hakkında görüşüldü fikir alışverişinde bulunuldu.

17 Ocak

Alt Kategoriler