HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTIMIZ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Haziran ayı Meclis Toplantımız 19 Temmuz Perşembe günü gerçekleştirildi. Meclis üyelerimizin yüksek katılımının yanı sıra son aylarda olduğu gibi Meslek Komite Başkalarımız da toplantıya iştirak etti. Toplantı Meclis Başkanımız Mehmet Sıray'ın gündemi açıklamasıyla başladı. Odamızda geçtğimiz günlerde işe başlayan Özge Çakmak ve Ece Türümen kendilerini meclisimize tanıttılar. Ardından haziran ayı olağan hesapları incelendi ve oy birliğiyle kabul edildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Büyükçıvgın'ın  haziran ayında yapılan faaliyetleri üyelere anlatmasının ardından Meclis Üyesi ve Tobb Delegesi Yusuf Yılmaz Ayvalık'ta kurulması planlanan yeni sanayi sitesiyle ilgili bilgi verdi.

Meclis Toplants 2

Meclis Toplants 1