MİDİLLİ TİCARET ODASI AYVALIK ZEYTİN HASAT GÜNLERİNDEYDİ

26 Ekim Cuma günü Midilli Ticaret Odası 14. Ayvalık Uluslararası Zeytin Hasat Günleri Etkinlikleri kapsamında Ayvalık Ticaret Odası'nı ziyaret etti. Etkinliklere Midilli Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Mr. Panagiotis Tatakis ve Ticari Danışman Mr. Konstantinos Sotirakis katıldı. Bu nazik ziyaretleri karşısında ATO Başkanı Mustafa Büyükçıvgın ve ATO Yönetim Kurulu Üyeleri Osman Özdoğan ve Ali Uçar, kendilerine ufak bir hasat hediyesi takdim ettiler. ATO Başkanı Mustafa Büyükçıvgın katılımlarından dolayı mutlu olduklarını dile getirdi.

midilli to