BAŞKANIMIZ MUSTAFA BÜYÜKÇIVGIN AYVALIK BELEDİYE BAŞKANI RAHMİ GENÇER'İ ZİYARET ETTİ

13 Aralık 2018 Perşembe günü Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Büyükçıvgın, Ayvalık Esnaf Odası Başkanı Melih Çakırca, Ayvalık Sebze ve Meyveciler Odası Başkanı Elmas Özmen ve Ayvalık Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Aziz Ciddi Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer'i makamında ziyaret etti. Ziyarette Midilli'den gelen Yunan turistlerin Ayvalık'ta daha fazla zaman geçirmeleri ve daha fazla alışveriş yapmaları dolayısıyla Ayvalık ekonomisinin nasıl geliştirilebileceği konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Hoş bir sohbet havasında geçen görüşmede, kış sezonuna girdiğimiz şu günlerde esnafımız, ticaret erbabımız, turizmcilerimiz ve diğer paydaşlar açısından yararlı olabilecek fikirlerde görüş birliğine varıldı.

rahmi bey ziyaret