AKREDİTASYON BELGEMİZİ YENİLEDİK

26 Şubat 2019 tarihinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birlği'nde düzenlenen Akreditasyon Sertifika Töreni'ne katıldık. Geçtiğimiz Kasım ayında gerçekleştirilen ve 3 yılda bir yapılan Akreditasyon Denetimini başarıyla geçen Odamız sahip olduğu "B Sınıfı Akredite Oda" ünvanını korudu. Düzenlenen törene Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Büyükçıvgın, Başkan Yardımcılarımız Osman Özdoğan ve Mehmet Babayiğit, Meclis Üyelerimiz Tülay Lale, Namık Zafer, Metin Akkuş, Genel Sekreterimiz Ahmet Baç ve Akreditasyon Sorumlumuz Özge Çakmak katıldı. Yenilenen Akredite Oda Sertifikamızı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Akreditasyon Kurulu Başkanı Faik Yavuz'un elinden aldık.

akreditasyon 3 akreditasyon 4

akreditasyon 2 akreditasyon 1