İŞKUR VE SGK İSTİHDAM TEŞVİKLERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI ODAMIZDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

2,5 milyon kişiye istihdam sağlamak için Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve TOBB tarafından başlatılan "İstihdam Seferberliği 2019" kapsamında Odamız çalışmalara başladı. İŞKUR ve SGK İstihdam Teşvikleri Bilgilendirme Toplantısı 11 Mart 2019 Pazartesi günü Odamız Meclis salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya katılan SGK İl Müdürü Muhammed Sıddık Polat, SGK İlçe Müdürü Mehmet Özkaya, SGK Altıeylül İlçe Müdürü Şerif Karaca, İşkur Balıkesir Müdürü Nazım Balcı ve İşkur Edremit Müdürü Nilüfer Karahan tarafından Ayvalık'taki mali müşavirlere ve üyelerimize istihdamı artırmalarına yönelik devletin sunmuş olduğu teşviklerle ilgili sunum gerçekleştirdi.

Çok yoğun bir ilgi gören toplantının açılış konuşmasını ATO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Büyükçıvgın gerçekleştirdi. Daha sonra  "Burası Türkiye Burada İş Var Teşvik Paketi" sunumu yapıldı.

İstihdam Seferberliği 2019 kapsamında iş dünyamıza, girişimcilerimize 8 farklı teşvik sunuluyor. Teşviklerle ilgili daha fazla bilgiye ulaşmak için tıklayınız.

11 Mart İstihdam Seferberliği 2019 SGK İl Müdürü SGK Teşvikleri Sunumu 6 11 Mart İstihdam Seferberliği 2019 SGK İl Müdürü SGK Teşvikleri Sunumu 4

11 Mart İstihdam Seferberliği 2019 SGK İl Müdürü SGK Teşvikleri Sunumu 1 11 Mart İstihdam Seferberliği 2019 SGK İl Müdürü SGK Teşvikleri Sunumu 2

tesvik1 tesvik2

tesvik3 tesvik4