AKREDİTASYON İZLEME KOMİTESİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

21 Temmuz 2018 Cumartesi günü odamız Akreditasyon İzleme Komitesi toplantısı gerçekleştirildi. Mayıs ayında yapılan organ seçimleri sonrasında yeni üyeleri ile yapılan ilk AİK toplantısına komite üyelerinin yanı sıra Yönetim Kurulu Üyeleri ve oda personeli de katıldı.

Danışmanımız M. Önder Aydın katılımcılara Oda/Borsa Akreditasyon standardı hakkında bilgilendirme yaptıktan sonra 2018 iş planı hakkında sunumu Akreditasyon Sorumlusu Özge Çakmak ve Muhasebe Memuru Korhan Varol birlikte gerçekleştirdi. İş planında yer alan faaliyetlerin gerçekleşme durumu hakkında yapılan görüşmelerin ardından toplantı sona erdi.

Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerine yönelik oryantasyon çalışması olarak da değerlendirdiğimiz toplantıda hem oda personeli hem de organ üyelerine yönelik kalite ve akreditasyon bilgilendirme eğitimlerine önümüzdeki haftalarda devam edilmesi kararlaştırıldı.

akreditasyon 3akreditasyon 2

akreditasyon 1