DIŞ EKONOMİK İLİŞKİLER KURULU (DEİK) TOPLANTISINA KATILDIK

14 Kasım Çarşamba Günü, Balıkesir Toplantı Salonunda Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) toplantısı yapıldı. Toplantı katılımcıları; Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, DEİK Konsey Başkanı Rona Yırcalı, Balıkesir Sanayi Odası Başkanı Hasan Ali Eğinlioğlu, Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula, Balıkesir Ticaret Borsası Başkanı Faruk Kula, diğer ilçelerden Oda/Borsa Başkanları, Meclis Başkanları ve Yöneticileri oldu.

Ayvalık Ticaret Odası'ından; Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Büyükçıvgın, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Babayiğit, TOBB Delegesi Yusuf Yılmaz ve Turizm Vizyon Komitesi Başkanı Nihat Uzun katıldı.

Türkiye'nin dış ekonomik ilişkilerinin geliştirilmesi, ihracatının artırılması, 500 milyar dolar hedefi doğrultusunda yapılması gereken çalışmalar ve DEİK'in kurumsal yapısının tanıtılması konuları görüşüldü.

BALKESR B 3 BALKESR B 2

balkesBALKESR B