TOBB YÖNETİM KURULU ÜYESİ ÖZER MATLI HASAT GÜNLERİ DAVETİMİZE KATILDI

26 Ekim Perşembe günü, Bursa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Özer Matlı, TOBB Borsalar Müdürü Muhibbet Uludoğan ve Bursa Ticaret Borsası Genel Sekreteri Fehmi Yıldız 14. Ayvalık Uluslararası Zeytin Hasat Günleri kapsamında Ayvalık Ticaret Odasını ziyaret etti. Zeytin Hasat Günleri Festivali açılışında konuşma yapan Sayın Özer Matlı, " Bu festival hem Ayvalık'ın tanıtılması, hem de ülkemiz ve ilçemiz ekonomisi için çok büyük değer taşıyan Ayvalık zeytinyağının tanıtılması adına çok önemli,'' diye konuştu. Sayın Özer Matlı, TOBB Başkanı Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu'nun selamlarını getirdiklerini ve kendilerinin böylesine başarılı bir organizasyona katılmaktan dolayı mutluluk duyduklarını ilettiler.

ozer matl hasat 1 ozer matl hasat 2

ozer matl hasat 3