Joomla! Takımından Son Haberler

ÜYELERİMİZDEN AYVALIK BELEDİYESİ'NİN HAZIRLIKLARINA BAŞLADIĞI 2020-2024 YILLARI STRATEJİK PLANLAMA ÇALIŞMALARINA DESTEK

Muzaffer Bulgurcuoğlu Murat Reis Resort Otel

V. Senihi Kitapçı Şehir Plancısı- Ali Sadan Deniz Ticaret Odası Ayvalık Temsilcisi

MİDİLLİ TİCARET ODASI BAŞKANI VE YÖNETİM KURULU ODAMIZI ZİYARET ETTİ

12 Temmuz 2019 Cuma günü Midilli (Lesvos) Ticaret Odası Başkanı Evangelos Myrsinias, Başkan Yardımcıları Panagiotis Tatakis ve Parakevas Frantzeskos, Finans Sorumlusu Nikolaos Athananis, Danışmanlık Görevlisi Konstantinos Sotirakis Odamızı ziyaret etti.
Kendilerini Başkanımız Mustafa Büyükçıvgın ve Meclis Üyelerimiz karşıladı. Başkanımız Büyükçıvgın yaptığı hoşgeldiniz konuşmasının ardından "Karşılıklı dostluğun ve ticaretin gelişmesi açısından Ayvalık Ticaret Odası olarak bu toplantıyı çok önemsiyoruz. İşbirliğimizin gelişmesi açısından karşılıklı görüşmelerimizin devamını diliyoruz." diye konuştu.
Toplantıda öncelikli turizm komitelerimizin ayrıca diğer meslek komitelerinin ortak toplantılar ile bir araya gelmesinin gerekliliğinden bahsedildi. Beraberce yapılacak çalışmaların iki bölge için de turizm ve ekonomiye katkısı açısından büyük önem arz ettiğinden bahsedildi.
Toplantı karşılıklı takdim edilen hediyelerin ve iyi dileklerin ardından sona erdi.

12 temmuz 1 12 temmuz 2

12 temmuz 3 12 temmuz 4

AYVALIK BELEDİYESİ 2020-2024 STRATEJİK PLAN ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

10 Temmuz 2019 Çarşamba günü Ayvalık Belediyesi 2020-2024 yılları arası stratejik plan hazırlık çalışmaları toplantısı yapıldı. Başkanımız Mustafa Büyükçıvgın toplantıya katılarak Ayvalık Ticaret Odası'nı temsilen görüşlerimizi dile getirdi. Yapılacak çalışmaların Ayvalık'ımıza iyilikler ve güzellikler getirmesini dileriz.

mustafa büyükçıvgın

MİDİLLİ TİCARET ODASI'NA ZİYARETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ

Midilli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Edremit ve Ayvalık Ticaret Odaları ile yaptıkları bir dizi ziyaret sonrasında kendilerini 13 Temmuz 2019 Cumartesi günü Ayvalık Limanından uğurladık. Başkanımız Mustafa Büyükçıvgın 12 Temmuz'da Odamızda gerçekleştirdikleri verimli toplantı dolayısıyla kendilerine teşekkürlerini iletti.

Midilli TO1

15 TEMMUZ'DA ŞEHİTLERİMİZİ ANDIK

Ayvalık Kaymakamlığı'nın düzenlemiş olduğu 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Etkinliği kapsamında Ayvalık Kabristanlığına yapılan şehitlik ziyaretine Başkanımız Mustafa Büyükçıvgın da katıldı. Şehitlerimize allahtan rahmet yakınlarına sabırlar dileriz.

15 temmuz anma 15 temmuz anma 2

Alt Kategoriler