Joomla! Takımından Son Haberler

ZİHİNSEL ÖZÜRLÜLER FEDERASYONU'NDAN BAŞKANIMIZ MUSTAFA BÜYÜKÇIVGIN'A ŞÜKRAN BELGESİ

17 Mayıs 2019 Cuma günü, Zihinsel Özürlüler Federasyonu Genel Başkanı Aynur Dankaz tarafından yollanan Şükran Belgesini Başkanımız Mustafa Büyükçıvgın'a Ayvalık Zihinsel Özürlüler Dernek Başkanı Hamdi Atay verdi. Atay yapılan görüşmede verdikleri destekten dolayı Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Büyükçıvgın'a ve Meclis Başkanımız Mehmet Sıray'a teşekkür etti.

17 mayıs engelliler derneği sertifika 1 17 mayıs engelliler derneği sertifika 2

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

esiad19mayisOK

AYVALIK TİCARET ODASI RAMAZAN AYINDA İHTİYAÇ SAHİPLERİNİ UNUTMADI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin her yıl yardıma muhtaç kişiler için finanse ettiği 800 adet gıda paketi Odamızın koordinasyonuyla dağıtıldı. Mahalle büyüklüğüne, ekonomik durumlarına ve ihtiyaca göre dağıtılan paketler 17 Mayıs 2019 Cuma günü Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Büyükçıvgın, Meclis Başkanımız Mehmet Sıray ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin katılımıyla Ayvalık Mahalle Muhtarlarına teslim edildi.

17 mayıs ramazan paketi 1 17 mayıs ramazan paketi 2

SAYIN HÜLYA SEVİM ERDURAN'A TEŞEKKÜR PLAKETİ TAKDİM ETTİK

17 Mayıs 2019 Cuma günü kendi arşivinden oluşan " Atatürk'ün İzinde, Fotoğraflarla Atatürk" sergisi için verdiği büyük özveri ve çaba adına Sayın Hülya Sevim Erduran'a Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Büyükçıvgın, Meclis Başkanımız Mehmet Sıray ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz bir teşekkür plaketi takdim etti.

17 Mayıs 2019 cuma sergi tebrik plaketi

TARIM VE KIRSAL KALKINMA DESTEKLEME KURUMU IPARD II 6. BAŞVURU ÇAĞRI İLANI

Değerli Üyelerimiz,

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu 8 Mayıs 2019 tarihinde IPARD II Programı Altıncı Başvuru Çağrı İlanına çıkmış bulunmaktadır.

Bu Başvuru Çağrı İlanı kapsamında "Çiftlik Faaliyetlerinin Çeşitlendirilmesi ve İş Geliştirme" tedbiri kapsamındaki başvurular kabul edilecektir.

Başvuru Kabul Tarihleri: 08 Temmuz 2019-23 Ağustos 2019

Başvuru Çağrı İlanını görmek için tıklayınız.

Alt Kategoriler