EDREMİT KÖRFEZİ TURİZM DEĞERLENDİRME TOPLANTISI 29 MAYIS 2019 ÇARŞAMBA GÜNÜ BALIKESİR VALİLİĞİ, BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, BALIKESİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ VE AYVALIK TİCARET ODASI KATKILARIYLA AYVALIK CUNDA UYGULAMA OTELİ'NDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda; doğası, kıyıları, termal ve sağlık turizmi ile ön plana çıkan Balıkesir'de yaz sezonu öncesinde turizmin mevcut durumu ve geleceğine ilişkin değerlendirmeler yapıldı.

Turizmin gelişmesi için hep birlikte gayret gösterdiklerini ve bu konuya önem verdiklerini vurgulayan Başkan Yılmaz, "El birliğiyle bu bölgede gerçek bir şehircilik anlayışını yaşatmamız ve turizmde ayrıntılara dikkat ederek öne çıkmamız gerekiyor. Ulaşımıyla, lezzet duraklarıyla, çeşitli aktivite imkanlarıyla insanların 12 ay boyunca buraya gelmesi için gereken imkanları oluşturmamız, altyapıyı hazırlamamız lazım" açıklamasında bulundu.

Toplantıya İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Çaltı, Ayvalık Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Gömeç Belediye Başkanı Mehmet İrem Himam, Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, Ayvalık Ticaret Odası Başkanı Mustafa Büyükçıvgın katıldı. Ayrıca Odamız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Babayiğit, Meclis Başkan Yardımcısı Suat Akın, Turizm Komitesi Başkanı Levent Billurcu, Turizim Komitesi ve ATO Meclis Üyelerimiz Tülay Lale, Namık Zafer ve Turizm Vizyon Komitesi Başkanı Nihat Uzun'da toplantıda hazır bulundu.

edremit körfezi güç birliği toplantısı  1 edremit körfezi güç birliği toplantısı  2

edremit körfezi güç birliği toplantısı  3 edremit körfezi güç birliği toplantısı  4