Oda Organ Seçimlerimiz Gerçekleştirildi

14 Nisan 2018 tarihinde gerçekleşen Meslek Komitesi ve Meclis seçiminden sonra 21 Nisan 2018 Cumartesi günü Odamızda Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanlığı seçimi yapıldı.

Yapılan seçim sonucunda Odamız Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine Mustafa Büyükçıvgın seçildi. Yönetim Kurulu Üyeliklerine ise Ahmet Duran Ürgüplü, Ali Uçar, Ali Pehlivan, İbrahim Ulaş, Mehmet Babayiğit ve Osman Özdoğan seçildi.

Yönetim Kurulu seçiminin ardından yapılan Meclis Başkanlığı seçimi sonucunda Mehmet Sıray Meclis Başkanımız oldu. Meclis Katip Üyesi ise Ahmet Duran Ürgüplü seçildi.

Disiplin Kurulu Üyeliklerine ise Hakan Gülören, Muvaffak Babayiğit, Hasan Şalmanlı, Selin Jale, Kadir Temizel ve Egemen Bilir seçildi.

TAPDK Süre Uzatım İşlemleri Duyurusu

TAPDK SATIŞ BELGESİ SAHİP ÜYELERİMİZİN DİKKATİNE

2016 yılı ve öncesinde düzenlenen ve 31/12/2016 tarihi itibariyle geçerliliğini koruyan satış belgeleri için 02 Ocak 2017 – 31 Mart 2017 tarihleri arasında 2017 yılı süre uzatım işlemi yapılması gerekmektedir.

TAPDK Satış belgesi süre uzatım işlemleri Ayvalık Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nde yapılmaktadır.

Devamını oku: TAPDK Süre Uzatım İşlemleri Duyurusu

Hasat Filmi