EĞİTİME KATKI PROJESİNE MİLLİ EĞİTİMDEN DESTEK

TOBB desteği ve ATO işbirliğiyle hazırlanan eğitime katkı projesi kapsamında projemiz paydaşlarından Ayvalık Milli Eğitim Müdürü Sayın Güner Bahadır 12 Kasım Pazartesi günü Odamızı ziyaret ederek teşekkürlerini ilettiler.

MEB

ATO EĞİTİME KATKI PROJESİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği desteği ve ATO işbirliği ile eğitime katkı projemiz kapsamında Ayvalık Kaymakamı Sayın Gökhan Görgülüarslan, Ayvalık Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır ve Okul Müdürlerimizin katılımıyla 12 Kasım Pazartesi günü ihtiyaç sahibi 909 öğrencimiz için yaptırdığımız kışlık mont teslimatı mini töreni düzenledik. Katılımları için Ayvalık Kaymakamı Sayın Gökhan Görgülüarslan ve diğer tüm katılımcılarımıza ATO olarak şükranlarımızı sunarız.

egitime katki1 egitime katki2

Egitime katk3

AYVALIK ZEYTİN HASAT GÜNLERİ SERGİLERİ

14. Ayvalık Uluslararası Zeytin Hasat Günleri 1. gününde gerçekleşen Resim Sergisi, ''Zeytinin Gövde Gösterisi'' Selçuk Erdoğan, Fotoğraf Sergisi, SUFOD Su Altı fotoğrafçıları ve Filmciler Derneği (Su altı belgeselcisi Haluk Cenan anısına) ve Seramik Sergisi, ''Toprakla da şiir Yazılır'', Naile Cimit, Çiğdem Celasin, Fatma Kızılata etkinliklere Midilli Ticaret Odası, Gazeteci Haşmet Babaoğlu ve Ayvalık halkı katılım sağladı.

sergi 2 sergi 1

sergi 4 sergi 8

AYVALIK TİCARET ODASI YÖNETİMİ ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

1 Kasım 2018 Perşembe günü ATO Başkanı Mustafa Büyükçıvgın ve ATO Meclis Başkan Yardımcısı Suat Akın Ayvalık Atatürkçü Düşünce Derneği, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası, Ayvalık Şehit Abdullah Tayyip Olçok Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Ayvalık Çıraklık Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezlerine ziyarette bulundular.

okul 1 okul 2

Devamını oku: AYVALIK TİCARET ODASI YÖNETİMİ ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü Saygıyla ve Özlemle Anıyoruz.

10 kasm

Alt Kategoriler