AYVALIK ÇIRAKLIK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRÜ ODAMIZI ZİYARET ETTİ

18 Ocak 2019 Cuma günü Ayvalık Çıraklık Eğitim Merkezi Müdürü Şefik Acar ve Müdür Yardımcısı Sabri Yaren Odamızı ziyaret etti. AB destekli projede 8 öğrenci ve 2 öğretmen Çek Cumhuriyetine davet edildiklerini anlatarak proje hakkında ATO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Büyükçıvgın'a bilgi verdiler.

cıraklık eğitim

BAŞKANIMIZ MUSTAFA BÜYÜKÇIVGIN ÖDÜL TÖRENİNE KATILDI

Cimnastik, Kickbox, Futbol, Basketbol, Voleybol, Kros ve Futsal branşlarında yıl boyunca yapılan organizasyonlarda başarılı olan öğrencilerimize Ayvalık Kapalı Salonu'nda ödülleri verildi. 18 Ocak 2019 Cuma günü gerçekleştirilen ödül töreninde ATO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Büyükçıvgın da ödül verdi. Başarılı öğrencilerimizi kutlayarak başarılarının devamını diledi.

15

ATO YÖNETİM KURULU BAŞKANI MUSTAFA BÜYÜKÇIVGIN AYVALIK BELEDİYE BAŞKANI RAHMİ GENÇER'İ ZİYARET ETTİ

17 Ocak 2019 Perşembe günü ATO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Büyükçıvgın, Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer'i makamında ziyaret etti. Karşılıklı sohbet havasında geçen görüşmede ATO ve Ayvalık Belediyesi işbirliği ile halkımıza sağlanabilecek faydalar hakkında görüşüldü fikir alışverişinde bulunuldu.

17 Ocak

MEDYA AYVALIK GAZETESİ SUAT SALGIN BAŞKANIMIZ MUSTAFA BÜYÜKÇIVGIN'I ZİYARET ETTİ

17 Ocak 2019 Perşembe günü Medya Ayvalık Gazetesi'nden Suat Salgın ATO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Büyükçıvgın'ı ziyaret etti. Ayvalık Ticaret Odası'nın yapmış olduğu projeler ve çalışmalar ile ilgili bilgi aldı ve Ayvalık'ın ticari hayatı ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

suat salgın

MİLLİYET TV BAŞKANIMIZ MUSTAFA BÜYÜKÇIVGIN İLE RÖPORTAJ GERÇEKLEŞTİRDİ

16 Ocak 2019 Çarşamba günü Milliyet Tv Görüntülü Haber Koordinatörü Can Vural ve Milliyet Tv Yayın Yapım Görevlisi İhsan Kocakaplan ATO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Büyükçıvgın ile röportaj yaptı.

Röportajda ATO olarak yaptığımız çalışmalar, üyelerimize verdiğimiz hizmetler ve sağladığımız faydalar, coğrafi işaret AB tescili konusundaki çalışmalarımız, Başkanımız Mustafa Büyükçıvgın'ın TOBB'daki Ticaret Odaları Konsey Üyesi olması sebebiyle konseyde yaptığı çalışmalar ve bu yıl ATO olarak GMKA'ya verdiğimiz ve destek almaya hak kazanmış olan ''Ayvalık Doğal Yaşamı Koruyor'' projemiz konuşuldu.

İlgili haber önümüzdeki günlerde Milliyet Tv'nin youtube kanalında ve Odamız web sitesinde yayınlanacaktır.

16 ocak 2 16 ocak 3

Alt Kategoriler