AYVALIK ŞEHİR KLUBÜ İŞLETMECİSİ KAMİL AY ODAMIZI ZİYARET ETTİ

17 Nisan 2019 Çarşamba günü Ayvalık Şehir Klubü İşletmecisi Kamil Ay, Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Büyükçıvgın'ı ziyaret etti. Ziyarette Ayvalık ticari hayatına yönelik görüş alışverişinde bulundular.

kamil ay

MECLİS ÜYELERİMİZDEN BELEDİYE BAŞKANIMIZA ZİYARET

Odamız Meclis Üyeleri 16 Nisan 2019 Salı günü ATO Meclis Başkanı Mehmet Sıray Başkanlığında, 31 Mart tarihinde yapılan Mahalli Seçimlerde Ayvalık Belediye Başkanlığı'na seçilen Sayın Mesut Ergin'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Samimi bir havada geçen görüşmede ortak paydanın Ayvalık olduğu belirtilerek Belediyemiz ve Odamız arasında her zaman var olan işbirliğinin bu dönemde de devam edeceği vurgulandı.

belediye ziyaret 1 belediye ziyaret 2

belediye ziyaret 3

BAŞKANIMIZ MUSTAFA BÜYÜKÇIVGIN TERMAL SAĞLIK VE TURİZM HAZIRLIK TOPLANTISINA KATILDI

16 Nisan 2019 Salı günü Edremit Venüs Termal Otel'de 4. Uluslararası Termal ve Sağlık Turizmi Zirvesi hazırlık toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Balıkesir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Ayvalık Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan, TÜRSAB Bölge Başkan Yardımcısı Öztürk Turhan, Ayvalık Ticaret Odası Başkanı Mustafa Büyükçıvgın, Uzun Grup Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Uzun ve Bölge Ticaret Odaları Başkanlarının katılımıyla gerçekleştirildi.
Edremit'te 24-25 Eylül tarihlerinde "4. Uluslararası Termal ve Sağlık Turizmi Zirvesi" yapılacağını hatırlatan Vali Yazıcı, "Bu zirve ile ortak söylem doğacak olması büyük bir avantaj. Zirve ile insanlara Kazdağları eteklerinde termal sularımızı ve tüm ilin termal kaynaklarını tanıtacağız. Balıkesir için termalde milat olacaksa bu zirve olabilir. Balıkesir termalinin ne kadar etkili ve tatilciler için ne kadar faydalı olduğunu anlatmaya devam edeceğiz. Balıkesir termal tesisleriyle kış mevsiminde de tatil imkânı sunacak. Birlikte tek ses çıkarabilirsek bugünden çok daha iyi noktada oluruz. Turizmin, dünyada hızla gelişen sektörlerin başında gelmekte olduğu ve çok boyutlu etki alanlarıyla şehirlerin gelişiminde de önemli rol oynadığını dikkatle takip ediyoruz. Bu yapısıyla ekonomiye olan katkısının yanı sıra toplumların birbirlerini tanımalarına da fırsat sağladığının bilincindeyiz." diye konuştu.

TERMAL TURİZM 4 TERMAL TURİZM 2

TERMAL TURİZM 1 TERMAL TURİZM 3

TURİZM HAFTASI KAPSAMINDA İL TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN HAVRAN KENT MÜZESİNDE RESEPSİYON DÜZENLENDİ

16 Nisan 2019 Salı günü Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Büyükçıvgın Balıkesir Valiliği, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve İl Turizm Müdürlüğünce Turizm Haftası kapsamında düzenlenen resepsiyona katıldı.
Havran Kent Müzesi'nde verilen resepsiyona Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, İl Turizm Müdürü Mustafa Çaltı, Ayvalık Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan, Ayvalık Ticaret Odası Başkanı Mustafa Büyükçıvgın, Billurcu Otel sahibi Korkut Billucu, ATO Turizm Komitesi Başkanı Levent İhsan Billurcu, ATO Turizm Vizyon Komitesi Başkanı Nihat Uzun katıldı.

havran resepsiyon 1 havran resepsiyon 2

BAŞKANIMIZ MUSTAFA BÜYÜKÇIVGIN TURİZM HAFTASI KAPSAMINDA HAVRAN KÜLTÜR MERKEZİ'NDEKİ ÇALIŞTAYA KATILDI

16 Nisan 2019 Salı günü TÜRSAB (Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği) Bölge Başkanı Ahmet Çelik, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Çaltı, TÜRSAB Bölge Başkan Yardımcısı Öztürk Turhan ve Ayvalık Ticaret Odası Başkanı Mustafa Büyükçıvgın Havran Kültür Merkezi'nde Turizm Haftası kapsamında düzenlenen Körfez Turizm Platformu çaliştayına katıldı.

turizm haftası havran

Alt Kategoriler