ODAMIZ YÖNETİMİNDEN KARDEŞLER BALIKÇILIĞA ZİYARET

Üyemiz Hayrettin Topçu- Kardeşler Balıkçılığın yeni yaptırdığı tekne için Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Büyükçıvgın ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz ziyarette bulunup hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

kardeler balklk

AKREDİTASYON ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

11 Ağustos 2018 Cumartesi günü  Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Büyükçıvgın, tüm Oda personeli ve Danışmanımız Önder Aydın'ın katıldığı akreditasyon toplantısı gerçekleştirildi. Önümüzdeki kasım ayında gerçekleştirilecek Akreditasyon Belge Denetimi çalışmaları kapsamında bugüne kadar yapılan faaliyetler değerlendirildi ve bundan sonra yapılacak işler için ilgili personele görevlendirmeler yapıldı.

2012'den beri B Sınıfı akredite olan odamız üye beklenti ve ihtiyaçlarını temel alarak önümüzdeki haftalarda yoğun bir etkinlik dönemi içine girecektir.

Ayvalık Lezzet Noktaları Proje Toplantısı

Ayvalık'ın özgün mutfak kültürünü bozulmadan korumak amacıyla hazırlanan Ayvalık Lezzet Noktaları Projesi kapsamında gelinen nokta katılımcılar ve kamuoyuyla paylaşıldı.

Odamız, Ayvalık Belediyesi, Ayvalık İlçe Turizm Danışma Bürosu ve Ayvalık Esnaf ve Sanatkarlar Odası işbirliğiyle uygulamaya geçen proje toplantısı 19 Haziran 2017 tarihinde gerçekleştirildi.

Toplantıda Odamızı Yönetim Kurulu Başkanımız Benhan İbrahim Kantarcı temsil etti.

Bu projeyle Ayvalık'ta alternatif turizm alanlarının geliştirilmesi hedefleniyor. Ayvalık'taki yeme içme üzerine hizmet veren tüm işletmeleri kapsayan projede Lezzet Noktası olarak yer almak isteyen işletmeler yedi kategorinin birinde yer alacak.  İnternet üzerinden yapılacak oylama ile en fazla kişiden en yüksek puanı alan işletmeler ayrıca ustalar tarafından değerlendirilecek. Kendi dalında başarı gösteren işletmelerin adresleri ve sahiplerinin gösterileceği katalog ve tanıtım filminde de yer alacak.

lezzet noktaları

AKREDİTASYON İZLEME KOMİTESİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

21 Temmuz 2018 Cumartesi günü odamız Akreditasyon İzleme Komitesi toplantısı gerçekleştirildi. Mayıs ayında yapılan organ seçimleri sonrasında yeni üyeleri ile yapılan ilk AİK toplantısına komite üyelerinin yanı sıra Yönetim Kurulu Üyeleri ve oda personeli de katıldı.

Danışmanımız M. Önder Aydın katılımcılara Oda/Borsa Akreditasyon standardı hakkında bilgilendirme yaptıktan sonra 2018 iş planı hakkında sunumu Akreditasyon Sorumlusu Özge Çakmak ve Muhasebe Memuru Korhan Varol birlikte gerçekleştirdi. İş planında yer alan faaliyetlerin gerçekleşme durumu hakkında yapılan görüşmelerin ardından toplantı sona erdi.

Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerine yönelik oryantasyon çalışması olarak da değerlendirdiğimiz toplantıda hem oda personeli hem de organ üyelerine yönelik kalite ve akreditasyon bilgilendirme eğitimlerine önümüzdeki haftalarda devam edilmesi kararlaştırıldı.

akreditasyon 3akreditasyon 2

akreditasyon 1