BAŞKANIMIZ MUSTAFA BÜYÜKÇIVGIN TERMAL SAĞLIK VE TURİZM HAZIRLIK TOPLANTISINA KATILDI

16 Nisan 2019 Salı günü Edremit Venüs Termal Otel'de 4. Uluslararası Termal ve Sağlık Turizmi Zirvesi hazırlık toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Balıkesir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Ayvalık Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan, TÜRSAB Bölge Başkan Yardımcısı Öztürk Turhan, Ayvalık Ticaret Odası Başkanı Mustafa Büyükçıvgın, Uzun Grup Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Uzun ve Bölge Ticaret Odaları Başkanlarının katılımıyla gerçekleştirildi.
Edremit'te 24-25 Eylül tarihlerinde "4. Uluslararası Termal ve Sağlık Turizmi Zirvesi" yapılacağını hatırlatan Vali Yazıcı, "Bu zirve ile ortak söylem doğacak olması büyük bir avantaj. Zirve ile insanlara Kazdağları eteklerinde termal sularımızı ve tüm ilin termal kaynaklarını tanıtacağız. Balıkesir için termalde milat olacaksa bu zirve olabilir. Balıkesir termalinin ne kadar etkili ve tatilciler için ne kadar faydalı olduğunu anlatmaya devam edeceğiz. Balıkesir termal tesisleriyle kış mevsiminde de tatil imkânı sunacak. Birlikte tek ses çıkarabilirsek bugünden çok daha iyi noktada oluruz. Turizmin, dünyada hızla gelişen sektörlerin başında gelmekte olduğu ve çok boyutlu etki alanlarıyla şehirlerin gelişiminde de önemli rol oynadığını dikkatle takip ediyoruz. Bu yapısıyla ekonomiye olan katkısının yanı sıra toplumların birbirlerini tanımalarına da fırsat sağladığının bilincindeyiz." diye konuştu.

Uluslararası Termal ve Sağlık Turizmi Zirvesi 3. Danışma Kurulu Toplantısı Sonuç Bildirgesini okumak için tıklayınız.

TERMAL TURİZM 4 TERMAL TURİZM 2

TERMAL TURİZM 1 TERMAL TURİZM 3