"BALIKESİR TEKNE İMAL ATÖLYESİ KAZANIYOR KENAN KAPTAN'IN ÖĞRENCİLERİ ÜRETİME BAŞLIYOR" İSİMLİ PROJENİN AÇILIŞ TOPLANTISI YAPILDI

19 Nisan 2019 Cuma günü Pakmaya Kenan Kaptan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi gemi yapımı atölyesinde yapılan törene İlçe Protokol Üyeleri, Daire Amirleri, Okul Müdürleri, Ayvalık Ticaret Odası Başkanı Mustafa Büyükçıvgın, Ayvalık Gaziler Derneği, İMEAK Deniz Ticaret Odası Aliağa Şubesi Temsilcileri ve Sektör Temsilcileri katıldı. Okul Müdürü Hüseyin Aday açılış konuşmasını yaptı. Okul öğretmenleri İsmail Yeşil ve Serdar Doğan projenin tanıtım sunumunu yaptı. Sektör temsilcileri adına Abidin Varol Sadan, İsmail Duman ve Ali Jale konuşma yaptı. Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederiz.

kenan kaptan 1 kenan kaptan 3