ODAMIZDA ZEYTİNYAĞI MESLEK GRUBU TOPLANTISI YAPILDI

10 Mayıs 2019 Cuma günü Odamız Zeytinyağı Meslek Grubu Toplantısı yapıldı. Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Büyükçıvgın'ın başkanlığında yapılan toplantıda Ayvalık İlçe Tarım Müdürü Zeki Volkan Oral, Ayvalık ilçe Tarım Müdürlüğü Yetkilisi Öznur Oral ve Ziraat Odası Genel Sekreteri Murat Davranlı konuşmacı olarak yer aldı. Ayvalık'ın önde gelen zeytinyağı firma yetkililerinin de katıldığı toplantıda; Ayvalık zeytinyağı coğrafi işareti kullanımı ve geliştirilmesi, Ayvalık Zeytinyağı AB Tescili müracaatımız ve sürecimiz, bu yıl katılmış olduğumuz 9. Olivtech Zeytin, Zeytinyağı ve Teknolojileri Fuarı ve diğer fuarlar hakkında değerlendirme ve bu yıl 15.sini gerçekleştireceğimiz Ayvalık Uluslararası Zeytin Hasat Günleri'nin geliştirilmesi için ve turizm sektörüne daha faydalı olabilmesi için neler yapılabileceği konuşuldu.

zeytinyağı meslek grubu toplantısı mayıs 1 zeytinyağı meslek grubu toplantısı mayıs 2