Joomla! Takımından Son Haberler

BARIŞ PINARI HAREKATI BASIN TOPLANTISI'NI GERÇEKLEŞTİRDİK

16 Ekim 2019 Çarşamba günü saat 10:00'da Tüm Oda/Borsa'larında aynı anda okunan ve Odamızda Meclis Başkanımız Mehmet Sıray ve Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Büyükçıvgın tarafından gerçekleştirilen basın açıklamamız aşağıdadır.

BARIS PINARI ORTAK ACIKLAMA

16.10.2019 16.10.2019 1

YÖREX FUAR PROGRAMI

Sayın Üyemiz,

Bu yıl onuncusu 23-27 Ekim tarihlerinde Antalya ANFAŞ Fuar Merkezinde düzenlenecek YÖREX–Yöresel Ürünler Fuarı kapsamında gerçekleştirilecek panel ve etkinliklerin programı EK-1'de yer almaktadır.

Program kapsamında;

Etkinlikler içerisinde bulunan ikili iş görüşme (B2B eşleştirme) programına katılmak isteyen üyeler/katılımcılar/ziyaretçiler EK-2'de yer alan başvuru formunu en geç 16 Ekim 2019 saat 15:00'a kadar Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir.

EK-1

EK-2

Ödüllü Hasat Koşusu için Odamız’da yapılacaktır. İlgilenen sporcularımızı kayda bekliyoruz

hasat kosu

U-ETDS VE SAYISAL TAKOGRAF BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Karayolu Taşıma Yönetmeliği çerçevesinde adlarına C2, C3, K1, K3, L1, L2, N1, N2, R1, R2, M1, M2, P1, P2, T1 ve/veya T2 yetki belgesi düzenlenmiş firmaların, faaliyetlerine ilişkin bilgileri Bakanlıkça oluşturulan Ulaştırma Elektronik Takip ve Denetim Sistemine (U-ETDS), elektronik olarak bilgi göndermeleri/iletmeleri konusunda yükümlülükleri bulunmaktadır. Söz konusu uygulamanın 31.12.2019 tarihinden itibaren başlayacaktır.

Ayrıca yetki belgesi sahipleri, sayısal takograf kullanılması zorunlu olan ve yetki belgesi eki taşıt belgesinde kayıtlı bulunan taşıtları için sayısal takograf ünitelerindeki verileri kart verme otoritesine göndermelerinin zorunlu olduğu, söz konusu zorunluluğun ise 01.01.2020 tarihinden itibaren başlayacağı bildirilmektedir.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın talebi gereği, hazırlanan çalışma seminerleri plan taslağı çerçevesinde, Balıkesir Ticaret Odası ev sahipliğinde, 19 Ekim 2019 tarihinde saat 09:00 - 14:00 saatleri arasında Güney Marmara Kalkınma Ajansı Toplantı Salonunda bölgesel seminer gerçekleştirilecektir.

uetds1

İZFAŞ YETKİLİLERİ BAŞKANIMIZ MUSTAFA BÜYÜKÇIVGIN İLE GÖRÜŞTÜ

7 Ekim 2019 Pazartesi günü İZFAŞ Yetkilileri Elif Akşahin ve Damla Kara 15. Ayvalık Uluslararası Zeytin Hasat Festivali kapsamında Odamız ile beraber gerçekleştirecekleri etkinliklerin detaylarını görüşmek üzere Başkanımız Mustafa Büyükçıvgın'ı ziyaret etti.

7 ekim 2019

Alt Kategoriler