BAŞKANIMIZ BÜYÜKÇIVGIN BERGAMA TİCARET ODASI’NIN DÜZENLEDİĞİ" ÇAĞDAŞ ATATÜRK FOTOĞRAFLARI SERGİSİ VE İMZA GÜNLERİ" AÇILIŞ PROGRAMINA KATILDI

16 Eylül 2019 Pazartesi günü Başkanımız Mustafa Büyükçıvgın ve Genel Sekreterimiz Ahmet Baç Bergama Ticaret Odası tarafından düzenlenen ve Hanri Benazus kolleksiyonundan oluşan " Çağdaş Atatürk Fotoğrafları Sergisi ve İmza Günleri" açılış programına katıldı. Açılışta Menemen, Bergama ve Ayvalık Ticaret Odası Başkanları bir araya geldi ve Kuzey Ege İncileri Projesini hayata geçirmek için birlikte hareket etme kararı aldı.

bergama to  1 bergama to  2

bergama to  3