GÖNEN TİCARET ODASI YETKİLİLERİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ

18 Temmuz 2019 Perşembe günü Gönen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Selvi ve Gönen Ticaret Odası Meclis Başkanı Salih Hasip Osman Odamız hizmet binasında olan Vfs Global Şirketi vize ofisine müracaat ederek vize başvurusunda bulundular.
Kendileri Ayvalık'ta Balıkesir bölgesini de kapsayan vize hizmetinin verilmesinin çok önemli olduğunu ve çok büyük kolaylık sağladığını belirterek Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Büyükçıvgın'a teşekkür ettiler.
Başkanımız Büyükçıvgın da bu hizmetin sadece Ayvalık için değil tüm Balıkesir bölgesini kapsadığını ve bölgemiz için büyük önem taşıdığını belirterek Ayvalık'ı tercih ettikleri için kendilerine teşekkürlerini iletti. Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı mini toplantı sonrası hediyelerini takdim ederek iyi dileklerini ilettiler.

gönen to 1 gönen to 2