27. ULUSLARARASI AYVALIK ENGELLİLER KÜLTÜR, SANAT VE SPOR ETKİNLİKLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

27. Ayvalık Uluslararası Engelliler Kültür ve Sanat Spor Etkinlikleri kapsamında 28 Eylül 2019 Cumartesi Günü Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen etkinliğe Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Büyükçıvgın katıldı.
27 yıldır Türkiye'nin çeşitli il ve ilçelerindeki engellileri Ayvalık'ta buluşturan etkinlik Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sayın Zehra Zümrüt Selçuk'un katılımı ile başladı. Ak Parti Balıkesir Milletvekilleri, Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Ayvalık Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin ve Türkiye Sakatlar Konfederasyonu Başkanı Yusuf Çelebi'nin yanı sıra birçok Federasyon başkanı katıldı.
27 yıldır Ayvalık'ta gerçekleştirilen Şenliğe Türkiye'nin dört bir yanından 1500'e yakın engelli ve aileleri katıldı. 6 Ekim'e kadar sürecek etkinliklere, engelsiz bir yaşam için farkındalık kazanmak adına tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz.

engelliler haftasi 27 eylul 2019