Joomla! Takımından Son Haberler

collesme ile mucadele 1

collesme ile mucadele 3

collesme ile mucadele 2

Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Sorumlusu Mesleki Yeterlilik Belgeleri Hk.

2. el motorlu kara taşıtı alım ve satım işlemleri için 'Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Sorumlusu' Mesleki Yeterlilik Belgesi alınması zorunludur. İlgililerin bilgisine duyurulur.

2. el oto

Tüm sevdikleriniz ile birlikte, keyifli ve huzurlu bir bayram dileriz.

ramazan2019

Başkanımız Mustafa Büyükçıvgın'ın Coğrafi İşaretli Ayvalık Zeytinyağı'nın AB Tescili sürecini anlattığı basın açıklaması için linkleri tıklayınız.

Coğrafi İşaretli Ayvalık Zeytinyağı AB Tescili Yolunda

Coğrafi İşaretli Ayvalık Zeytinyağı AB Tescili Yolunda Video Linki

ODAMIZDA 3. MESLEK GRUBU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

29 Mayıs 2019 Çarşamba günü 3. Meslek Komitesi Başkanı Atıf Özbek, ATO Meclis Üyeleri Cafer Çaylan ve Aziz Arslan'ın Başkanlığında gerçekleşen toplantıya Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Büyükçıvgın ve Ayvalık'ta gıda toptancılığı yapan üyelerimiz katıldı.

Ayvalık'ta ürün dağıtımı konusunda yaşadıkları sıkıntılar, seyyar satıcılığın denetim altına alınması, esnafın işine engel olmaması için büyük marketlerin belli mesafeler dahilinde açılması gibi sorunlardan bahsedildi ve çözüm odaklı gerekli yerlere ulaştırılması için karar verildi.

3. Meslek GrubuToplantısı 1 3. Meslek GrubuToplantısı 2

3. Meslek GrubuToplantısı 3