Joomla! Takımından Son Haberler

TİCARET BAKANLIĞI TARAFINDAN HAZIRLANAN ÜLKE MASALLARI BÜLTENİ'NE SİTEMİZDEN ULAŞABİLİRSİNİZ

İhracatçı firmalarımızın uluslararası rekabet güçlerinin artırılması, ihraç pazarlarındaki fırsatları değerlendirmeleri ve karşılaşabilecekleri engellere hazırlıklı olmalarını sağlamak doğrultusunda başta hedef ve öncelikli ülkeler olmak üzere firmalarımıza dış pazarlarla ilgili en güncel ve doğru bilginin sağlanması ve çeşitli ülkelerde resmi kurumlar tarafından alınan, ihracatımızı doğrudan etkileyebilecek kararlar hakkında güvenilir bilginin temini ihracatımızın gelişimi açısından büyük önem taşımaktadır.

Ticaret Bakanlığı tarafından bu amaçla 2018 yılı Aralık ayı itibari ile ''Ülke Masaları Bülteni '' yayınlanmaya başlanmıştır. Bülten Odamız web sitesinden aylık olarak yayınlanacaktır. Takip etmek ve bilgilenmek isteyen üyelerimiz aşağıdaki linke tıklayınız.

Ülke Masaları Bülteni-Aralık 2018

BAŞKANIMIZ MUSTAFA BÜYÜKÇIVGIN AYVALIK BELEDİYE BAŞKANI RAHMİ GENÇER'İ ZİYARET ETTİ

13 Aralık 2018 Perşembe günü Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Büyükçıvgın, Ayvalık Esnaf Odası Başkanı Melih Çakırca, Ayvalık Sebze ve Meyveciler Odası Başkanı Elmas Özmen ve Ayvalık Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Aziz Ciddi Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer'i makamında ziyaret etti. Ziyarette Midilli'den gelen Yunan turistlerin Ayvalık'ta daha fazla zaman geçirmeleri ve daha fazla alışveriş yapmaları dolayısıyla Ayvalık ekonomisinin nasıl geliştirilebileceği konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Hoş bir sohbet havasında geçen görüşmede, kış sezonuna girdiğimiz şu günlerde esnafımız, ticaret erbabımız, turizmcilerimiz ve diğer paydaşlar açısından yararlı olabilecek fikirlerde görüş birliğine varıldı.

rahmi bey ziyaret

10 ARALIK DÜNYA İNSAN HAKLARI GÜNÜ

Biz kimsenin düşmanı değiliz. Yalnız insanlığın düşmanı olanların düşmanıyız. Mustafa Kemal ATATÜRK

faaliyetler22084

CHP BURHANİYE BELEDİYE MECLİS ÜYESİ SABRİ YAŞAR ODAMIZI ZİYARET ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi Burhaniye Belediye Meclis Üyesi ve Burhaniye Devlet Hastanesi'nin efsanevi Müdürü Sabri Yaşar ve arkadaşları, Üyemiz Kasım Yeğin'in yeğeninin cenazesine katıldıktan sonra  ATO Başkanı Mustafa Büyükçıvgın'ı ziyaret ettiler.

7 aralk2 7 aralk

12. TRAVEL TURKEY TURİZM FUARI AÇILIŞINA KATILDIK

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Büyükçıvgın 6-8 Aralık tarihleri arasında düzenlenen 12. Travel Turkey Turizm fuarının açılışına katıldı. Açılışta Balıkesir standını ziyaret eden Büyükçıvgın, Balıkesir İl Turizm Müdürü Mustafa Çallı ve GMKA yetkilisi Esra Hanım ile turizm sektörü ve ATO'nun GMKA'ya verdiği ''Ayvalık Doğal Yaşamı Koruyor'' Projesi hakkında görüş alışverişinde bulundu. Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon'un davetlisi olarak Bodrum standının açılış kokteyline de katılan ATO Başkanı Mustafa Büyükçıvgın, davette arkadaşı ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile de uzun uzun sohbet etti. Hayırlı olsun dileklerinde bulunan Başkanımız Büyükçıvgın, bu yılki fuar etkinliğinin hem Balıkesir hem de diğer illerin standları bazında olumlu bulduğunu belirtti.

bodrum1 bodrum2 bodrum3

Alt Kategoriler