Joomla! Takımından Son Haberler

OLİVTECH FUARI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

15 Şubat 2019 Cuma günü Gözlem Gazetesi Reklam Koordinatörü Yasemin Topçu ve Genel Koordinatör Engin Tatlıbal Odamızı ziyaret ettiler. Bu yıl katılımcısı olacağımız 9. Zeytin, Zeytinyağı, Süt Ürünleri, Şarap ve Teknolojileri Fuarı ile ilgili ATO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Özdoğan ve ATO Meclis Başkanı Mehmet Sıray ile görüştüler. Görüşmede Ayvalık zeytin ve zeytinyağı hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

gozlem

BAŞKANIMIZ MUSTAFA BÜYÜKÇIVGIN MİLLETLERARASI TAHKİM DİVANI (ICC)'NA KATILDI

M. Rifat Hisarcıklıoğlu TOBB Başkanı ve ICC Türkiye Milli Komitesi Yönetim Kurulu Başkanı, Alexis Mourre ICC Milletlerarası Tahkim Divanı Başkanı ve Ruhsar Pekcan Ticaret Bakanı'nın katılımları ile 15 Şubat 2019 Cuma Günü gerçekleşen ICC Türkiye Tahkim Günü'ne ATO Başkanı Mustafa Büyükçıvgın katılım sağladı. Çeşitli panellerin gerçekleşeceği divanda, tahkim konuları çok çeşitli açılardan ele alınacak, toplantıların ülkemize hayırlar ve güzellikler getirmesini dileriz.

ICC 1 ICC 2 ICC 3

ICC 4 ICC 5 ICC 6

ICC 7 ICC 8

AYVALIK YELKEN İHTİSAS KULÜBÜ YÖNETİCİLERİ BAŞKANIMIZLA GÖRÜŞTÜ

13 Şubat 2019 Çarşamba günü Ayvalık Yelken İhtisas Kulübü Yöneticilerinden Zeynep Kazancıgil, Fahri Tolga Alpkökin ve Antrenör Bora Yüksel Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Büyükçıvgın'ı ziyaret etti. Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyarette Ayvalık'ta deniz sporlarının öneminden ve gençlere sağlayacağı faydalardan konuşuldu. 1969 yılında kurulan Ayvalık Yelken İhtisas Kulübü faaliyetlerinin genişletilmesi bu sayede de Ayvalık'ın tanıtımına nasıl katkı sağlayacağı konularında görüşüldü. ATO Başkanı Mustafa Büyükçıvgın Ayvalık Yelken İhtisas Kulübü Yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

yelken

"AYVALIK DOĞAL YAŞAMI KORUYOR" PROJEMİZ İÇİN İMZALAR ATILDI

Ayvalık Ticaret Odası olarak başvuru sahibi olduğumuz Güney Marmara Kaljınma Ajansı'na (GMKA) sunduğumuz 960.000 TL bedelli "Ayvalık Doğal Yaşamı Koruyor" temalı projemiz onaylanmıştır. ATO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Büyükçıvgın ve İlgili taraflarca tüm hukuki hazırlıkları tamamlanmış ve bugün (14 Şubat 2019'da) karşılıklı olarak imzalanmıştır. İlçemize güzellikler getirmesini dileriz.

GMKA  GMKA-1

GMKA-2

MHP AYVALIK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OP. DR. NAZMİ BAŞARAN ODAMIZI ZİYARET ETTİ

13 Şubat 2019 Çarşamba günü Ayvalık Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Nazmi Başaran, Ayvalık MHP İlçe Başkanı Ali Atalay, Ayvalık MHP ve AKP İlçe Yöneticileri Odamızı ziyaret ederek seçim çalışmalarını anlattılar. ATO Meclis Başkanı Mehmet Sıray ve ATO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Büyükçıvgın kendilerini karşıladılar ve seçim sürecinde kendilerine başarılar dilediler. Ziyarette ATO Yönetim Kurulu ve ATO Meclis Üyeleri hazır bulundular.

mhp 2mhp 1mhp 3

Alt Kategoriler