Joomla! Takımından Son Haberler

AĞUSTOS AYI MECLİS TOPLANTIMIZ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

2018 Ağustos ayı Meclis Toplantımız 18 Eylül 2018 Salı günü gerçekleştirildi. Meclis Başkanımız Mehmet Sıray Başkanlığında yapılan toplantıya, Meclis Üyelerimizin yanı sıra Meslek Komitesi Başkanlarımız da katıldı.

Toplantıda; bir önceki toplantıda alınan kararlar değerlendirildi, ağustos ayı hesapları incelendi. İç Yönerge Meclisle görüşüldü ve TOBB 'ye gönderilmesine karar verildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Büyükçıvgın'ın ağustos ayı faaliyet raporunu okumasının ardından dilek ve temennilerle toplantı sona erdi.

Meclis toplants 2

Meclis toplants 1

Gaziler Günü Etkinliklerine Katıldık

Ayvalık Kaymakamlığı'nın düzenlediği 19 Eylül Gaziler Günü etkinliklerine katıldık. Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Büyükçıvgın, Başkan Yardımcımız Osman Özdoğan ve Yönetim Kurulu Sayman Üyemiz İbrahim Ulaş Ayvalık Cumhuriyet Meydanı'ndaki etkinliklerde Odamızı temsil etti.

gaziler

gaziler1

İyi Parti Odamızı Ziyaret Etti

19 Eylül 2018 tarihinde İyi Parti Ayvalık İlçe Başkanı Mehmet Amaç, İlçe Yönetim Yetkilileri ile Çanakkale, Balıkesir ve Edremit Parti Yetkilileri Odamızı ziyaret ederek Yönetim Kurulu'muza hayırlı olsun dileğinde bulundu. Ziyarette ülkemizin, ilimizin ve ilçemizin gündemiyle ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

İyi Parti Ayvalık İlçe Başkanı Mehmet Amaç 26-29 Ekim 2018 tarihindeki Zeytin Hasat Şenliklerinin Odamız ve Ayvalık Ziraat Odası'nın birlikte düzenlemesinin sektörün tüm paydaşlarını kapsaması açısından önemli ve isabetli olduğunu belirtti.

ziyaret4

Edremit Ticaret Odası Başkanı Coşkun Salon'dan Odamıza Ziyaret

Edremit Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Salon 19 Eylül 2018 tarihinde Odamızı ziyaret etti. Odamızda bu yıl hizmete giren Yunanistan Schengen Vizesi için VFS Global temsilciğini ziyaret eden ve eşiyle vize başvurusunda bulunan Salon vize başvuru hizmetinin Ayvalık'ta gerçekleşmesinin bölgeye önemli bir kolaylık sağladığını ifade etti.

coskunsalon ziyaret

GÜNEY MARMARA KALKINMA AJANSI Firmalar İçin Sektörel Uzmanlaşma Eğitimleri

18.07.2018-03.08.2018 tarihleri arasında GMKA web sitesi üzerinden Balıkesir ve Çanakkale'de faaliyet gösteren ticaret ve sanayi odaları ile borsaların üyelerinin eğitim gereksinimlerine yönelik düzenlenen anket sonucunda aşağıda belirtilen eğitimler belirlenmiş olup, düzenlenecek eğitimler ücretsiz olarak verilecek ve bölgemizde faaliyet gösteren firmalara yönelik olacaktır.

• Devlet Destekleri Eğitimi
• Pazarlamada İnovasyon ve Dijital Pazarlama
• Dış Ticaret İstihbarat Kanalları

Eğitim programına ilişkin detaylı bilgilendirmeye web sitemiz üzerinden https://www.gmka.gov.tr/duyuru/firmalar-icin-egitim-programlari-basliyor linkinden ulaşılabilmektedir.

Eğitimlere katılım sağlanabilmesi için belirtilen link üzerinden kayıt formunun doldurulması gerekmektedir.

Eğitimlerin etkin bir şekilde gerçekleştirilebilmesi için kontenjanlar belirlenmiştir. Kontenjanların dolması durumunda bir kurumdan katılacak katılımcı sayısında kısıtlamaya gidilebilecektir

Bilginize sunulur.

Alt Kategoriler