Joomla! Takımından Son Haberler

GÜNEY MARMARA KALKINMA AJANSI Firmalar İçin Sektörel Uzmanlaşma Eğitimleri

18.07.2018-03.08.2018 tarihleri arasında GMKA web sitesi üzerinden Balıkesir ve Çanakkale'de faaliyet gösteren ticaret ve sanayi odaları ile borsaların üyelerinin eğitim gereksinimlerine yönelik düzenlenen anket sonucunda aşağıda belirtilen eğitimler belirlenmiş olup, düzenlenecek eğitimler ücretsiz olarak verilecek ve bölgemizde faaliyet gösteren firmalara yönelik olacaktır.

• Devlet Destekleri Eğitimi
• Pazarlamada İnovasyon ve Dijital Pazarlama
• Dış Ticaret İstihbarat Kanalları

Eğitim programına ilişkin detaylı bilgilendirmeye web sitemiz üzerinden https://www.gmka.gov.tr/duyuru/firmalar-icin-egitim-programlari-basliyor linkinden ulaşılabilmektedir.

Eğitimlere katılım sağlanabilmesi için belirtilen link üzerinden kayıt formunun doldurulması gerekmektedir.

Eğitimlerin etkin bir şekilde gerçekleştirilebilmesi için kontenjanlar belirlenmiştir. Kontenjanların dolması durumunda bir kurumdan katılacak katılımcı sayısında kısıtlamaya gidilebilecektir

Bilginize sunulur.

Üyelerimize Sertifikalı Ücretsiz Dış Ticaret Eğitimi

1-2 Ekim 2018 Pazartesi ve Salı günü Üyelerimize ücretsiz, sertifikalı dış ticaret eğitimi düzenleyeceğiz. Dış ticaret eğitiminde en önemli isimlerden Murat Odacı 1 ve 2 Ekim tarihlerinde 13:00- 18:00 saatleri arasında Odamız Toplantı Salonunda üyelerimize kapsamlı bir eğitim verecek.

Eğitimin 1. gününde  Uluslararası Pazarda Müşteri Bulma Eğitimi, 2. gününde ise Dış Ticaret Operasyon Eğitimi verilecektir. Detaylı bilgi için odamızı aramanız rica olunur.

14. AYVALIK ULUSLARARASI ZEYTİN HASAT GÜNLERİ HAZIRLIK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Ayvalık Ticaret Odası, Ayvalık Ziraat Odası, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Ayvalık Belediyesi tarafından bu yıl 14 üncüsü düzenlenecek olan, Ayvalık Uluslararası Zeytin Hasat Günleri programı hazırlık çalışmaları başlamıştır. Çalışmalar sektör temsilcileri ile birlikte yapılmaktadır. Bu bağlamda 7 Eylül 2018 Cuma günü Ticaret Odası toplantı salonunda tüm paydaşların görüşleri alınmıştır. Katılımcılara sundukları katkılardan dolayı teşekkür ederiz.

hasat hazrlk 2

hasat hazrlk 1

Oda Aidatlarını Kredi Kartı İle Web Sitemizden Ödeyebilirsiniz

Sayın Üyemiz,

Oda aidatlarınızı artık https://uye.tobb.org.tr/hizliaidatodeme.jsp adresinden kredi kartınız ile ödeyebilirsiniz. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin güvenli teknik alt yapısı ile 2018 ve geçmiş dönem aidat borcunuzu kredi kartı ile ödemeniz mümkün.

Online tahsilat sayfasına giriş yaptıktan sonra Ayvalık Ticaret Odası'nı seçip üye sicil numaranızı( başına 00 koyarak) ve vergi ya da TC Kimlik numaranızı girerek aidat borcunuzu sorgulayabilir ve ödeme gerçekleştirebilirsiniz.

AYVALIK MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ SAYIN GÜNER BAHADIR ODAMIZI ZİYARET ETTİ.

7 Eylül 2018 Cuma günü Ayvalık Milli Eğitim Müdürü Sayın Güner Bahadır Odamızı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Büyükçıvgın ve Yönetim Kurulu Üyelerimize hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

1 ziyaret

Alt Kategoriler