Joomla! Takımından Son Haberler

MEB SERTİFİKALI KOOPERATİFÇİLİK EĞİTİMİ - KOOPGEP

Odamızda Sicil Kaydı Olan Kooperatiflerin Bilgisine;

T.C. Milli Eğitim Bakanlığı'ndan "Kooperatifçilik Sertifikası" almak ve 1163 sayılı yasa değişikliğinde boşluğa düşmemek adına S.S. Tüm Kooperatifleri Merkez Birliği'nce 20-25 Nisan 2019 tarihleri arasında Kooperatifçilik Geliştirme Eğitimi-KOOPGEP düzenlenmiştir.

Seminerin konusu Kooperatifçilik açısından, Muhabese- Finansman konusudur. Çalışma Antalya- Kemer- Göynük Beldesi'nde, 5 yıldızlı Transatlantik Otelde ve Ultra Herşey Dahil sisteminde gerçekleştirilecektir.

Seminerde T.C. Ticaret Bakanlığı'mızın Kooperatifçilik Uzmanları ile Kooperatifçilik Bölümleri olan Üniversitelerimizden Öğretim Üyesi Hoca'larımız da görev alacaklardır.

Scan0001 Scan0002

OLİVTECH FUARI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

15 Şubat 2019 Cuma günü Gözlem Gazetesi Reklam Koordinatörü Yasemin Topçu ve Genel Koordinatör Engin Tatlıbal Odamızı ziyaret ettiler. Bu yıl katılımcısı olacağımız 9. Zeytin, Zeytinyağı, Süt Ürünleri, Şarap ve Teknolojileri Fuarı ile ilgili ATO Meclis Başkanı Mehmet Sıray ile görüştüler. Görüşmede ATO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Özdoğan da bulundu ve Ayvalık zeytin ve zeytinyağı hakkında konuşuldu.

gozlem

"AYVALIK DOĞAL YAŞAMI KORUYOR" PROJEMİZ İÇİN İMZALAR ATILDI

Ayvalık Ticaret Odası olarak başvuru sahibi olduğumuz Güney Marmara Kaljınma Ajansı'na (GMKA) sunduğumuz 960.000 TL bedelli "Ayvalık Doğal Yaşamı Koruyor" temalı projemiz onaylanmıştır. ATO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Büyükçıvgın ve İlgili taraflarca tüm hukuki hazırlıkları tamamlanmış ve bugün (14 Şubat 2019'da) karşılıklı olarak imzalanmıştır. İlçemize güzellikler getirmesini dileriz.

gmka1 gmka4

gmka2 gmka3

BAŞKANIMIZ MUSTAFA BÜYÜKÇIVGIN MİLLETLERARASI TAHKİM DİVANI (ICC)'NA KATILDI

M. Rifat Hisarcıklıoğlu TOBB Başkanı ve ICC Türkiye Milli Komitesi Yönetim Kurulu Başkanı, Alexis Mourre ICC Milletlerarası Tahkim Divanı Başkanı ve Ruhsar Pekcan Ticaret Bakanı'nın katılımları ile 15 Şubat 2019 Cuma Günü gerçekleşen ICC Türkiye Tahkim Günü'ne ATO Başkanı Mustafa Büyükçıvgın katılım sağladı. Çeşitli panellerin gerçekleşeceği divanda, tahkim konuları çok çeşitli açılardan ele alınacak, toplantıların ülkemize hayırlar ve güzellikler getirmesini dileriz.

ICC 1 ICC 2 ICC 3

Devamını oku: BAŞKANIMIZ MUSTAFA BÜYÜKÇIVGIN MİLLETLERARASI TAHKİM DİVANI (ICC)'NA KATILDI

AYVALIK YELKEN İHTİSAS KULÜBÜ YÖNETİCİLERİ BAŞKANIMIZLA GÖRÜŞTÜ

13 Şubat 2019 Çarşamba günü Ayvalık Yelken İhtisas Kulübü Yöneticilerinden Zeynep Kazancıgil, Fahri Tolga Alpkökin ve Antrenör Bora Yüksel Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Büyükçıvgın'ı ziyaret etti. Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyarette Ayvalık'ta deniz sporlarının öneminden ve gençlere sağlayacağı faydalardan konuşuldu. 1969 yılında kurulan Ayvalık Yelken İhtisas Kulübü faaliyetlerinin genişletilmesi bu sayede de Ayvalık'ın tanıtımına nasıl katkı sağlayacağı konularında görüşüldü. ATO Başkanı Mustafa Büyükçıvgın Ayvalık Yelken İhtisas Kulübü Yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

yelken

Alt Kategoriler