Joomla! Takımından Son Haberler

CHP BURHANİYE BELEDİYE MECLİS ÜYESİ SABRİ YAŞAR ODAMIZI ZİYARET ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi Burhaniye Belediye Meclis Üyesi ve Burhaniye Devlet Hastanesi'nin efsanevi Müdürü Sabri Yaşar ve arkadaşları, Üyemiz Kasım Yeğin'in yeğeninin cenazesine katıldıktan sonra  ATO Başkanı Mustafa Büyükçıvgın'ı ziyaret ettiler.

7 aralk2 7 aralk

10 ARALIK DÜNYA İNSAN HAKLARI GÜNÜ

Biz kimsenin düşmanı değiliz. Yalnız insanlığın düşmanı olanların düşmanıyız. Mustafa Kemal ATATÜRK

faaliyetler22084

2018 KASIM AYI BÜLTENİMİZ YAYINDA

Odamızın Kasım ayı faaliyetlerini içeren bülteni okumak için tıklayınız.

12. TRAVEL TURKEY TURİZM FUARI AÇILIŞINA KATILDIK

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Büyükçıvgın 6-8 Aralık tarihleri arasında düzenlenen 12. Travel Turkey Turizm fuarının açılışına katıldı. Açılışta Balıkesir standını ziyaret eden Büyükçıvgın, Balıkesir İl Turizm Müdürü Mustafa Çallı ve GMKA yetkilisi Esra Hanım ile turizm sektörü ve ATO'nun GMKA'ya verdiği ''Ayvalık Doğal Yaşamı Koruyor'' Projesi hakkında görüş alışverişinde bulundu. Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon'un davetlisi olarak Bodrum standının açılış kokteyline de katılan ATO Başkanı Mustafa Büyükçıvgın, davette arkadaşı ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile de uzun uzun sohbet etti. Hayırlı olsun dileklerinde bulunan Başkanımız Büyükçıvgın, bu yılki fuar etkinliğinin hem Balıkesir hem de diğer illerin standları bazında olumlu bulduğunu belirtti.

bodrum1 bodrum2 bodrum3

JANDARMA KOMUTANI ÖZAY DÖRTTEPE ODAMIZI ZİYARET ETTİ

4 Aralık Salı Günü Ayvalık Jandarma Komutanı Kıdemli Yüzbaşı Özay Dörttepe Odamızı ziyaret etti. Odamız Yönetim Kurulu ile geçtiğimiz ay gerçekleştirdiğimiz ziyaretten sonra Özay Dörttepe da Odamıza iade-i ziyarette bulunarak çalışmalarından dolayı ATO Başkanı Mustafa Büyükçıvgın ve ATO Yönetim Kurulu Üyelerimizi tebrik ettiler.

jandarma ziyaret-04.12.2018

Alt Kategoriler