Joomla! Takımından Son Haberler

ODAMIZDA AGSD TOPLANTISI YAPILDI

5 Ağustos 2019 Pazartesi günü Odamız Meclis Salonunda Ayvalık Gıda Sanayicileri Derneği bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya AGSD Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Gençer, Ayvalık Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Danışmanı Ozan Coşkun, AGSD Üyesi ve Ayvalık Ticaret Odası Başkanı Mustafa Büyükçıvgın da katıldı. Toplantı neticesinde 1 ay içinde AGSD'nin genel kurula gidilmesine karar verildi.

agsd topl 2 agsd topl

15. AYVALIK ULUSLARARASI ZEYTİN HASAT GÜNLERİ HAZIRLIK TOPLANTILARININ İLKİ GERÇEKLEŞTİ

2 Ağustos 2019 Cuma günü 15. Ayvalık Uluslararası Zeytin Hasat Günleri Etkinlikleri kapsamında Odamızda yapılacak hazırlık toplantılarının ilki gerçekleşti. Toplantı ATO Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Büyükçıvgın'ın başkanlığında Hasat Günleri tertip komitesi üyelerinden Tülay Lale, Deniz Sabuncugil, Nefise Çam, Adile Temiz, Uğur Arısoy, Ahmet Sakallı, Yeşim Yeşilyurt, Volkan Oral, Nihat Uzun ve İbrahim Ustalı'nın katılımıyla gerçekleşti. Bu güzel başlangıcın sektöre güzellikler ve bereketler getirmesini dileriz.

hasat topl1 hasat topl2

AYVALIK BELEDİYESİ DENİZ HUDUT KAPISI SORUMLUSU KORAY TIĞ ODAMIZI ZİYARET ETTİ

31 Temmuz 2019 Çarşamba günü Ayvalık Belediyesi Deniz Hudut Kapısı Sorumlusu Koray Tığ Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Büyükçıvgın'ı ziyaret etti.
Ayvalık Deniz Hudut kapısı gümrüklü sahasında "Geçici Depolama Yeri" oluşturulması konusunda görüş birliğine varıldı.

koray tıg

BAŞKANIMIZ MUSTAFA BÜYÜKÇIVGIN MUHTARLAR VE HALKLA BULUŞMA TOPLANTISINA KATILDI

1 Ağustos 2019 Perşembe günü İlçemiz Halk Kütüphanesinde Ayvalık Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan başkanlığında Muhtarlar ve Halkla Buluşma Toplantısı düzenlendi.
Resmi- özel kurumların ve vatandaşların istek, öneri ve şikayetlerinin değerlendirilmesi ve çözüme kavuşturulması için düzenlenen toplantıya Başkanımız Mustafa Büyükçıvgın da katıldı.

1 agustos 1 1 agustos 2

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Hk.

Sayın Üyemiz,

TOBB'dan Odamıza ulaşan yazıda; 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında getirilmiş olan yükümlülükler dolayısıyla ileride oluşabilecek mağduriyetlere sebebiyet verilmemesi açısından özellikle Veri Sorumluları Sicili'ne kayıt konusunun, üyelerimiz nezdinde önem arz eden yükümlülükler içerdiği belirtilmektedir.

Kanunu uygulamakla görevli olan Kişisel Verileri Koruma Kurumu ile yapılan görüşme ve yazışmalar neticesinde, pek çok gerçek ve tüzel kişi tacirin halen VERBİS'e kayıt yükümlülüğünü yerine getirmediği, bu yükümlülüğün yerine getirilmemesi halinde söz konusu olabilecek cezai yaptırımlar ile genel olarak Kanunla veri sorumlularına getirilen diğer yükümlülükler konusunda üyelerimizin bilgilenmesi önem arz etmektedir.

Kişisel Verileri Koruma Kurulu'nun hazırlamış olduğu "İş Dünyası için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'na Uyum Kılavuzu"na aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz.

Alt Kategoriler