TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTIMIZ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

2018 Temmuz ayı Meclis Toplantımız 17 Ağustos 2018 tarihinde gerçekleşti. Meclis Başkanımız Mehmet Sıray başkanlığında yapılan toplantıya, Meclis Üyelerimizin yanı sıra Meslek Komitesi Başkanlarımız da katıldı.

Toplantı öncesinde Ayvalık Zeytinyağı sektörüne bulunduğu üstün katkılarından dolayı Odamız üyesi Ahmet Selim Kantarcı'ya bir plaket verildi.

Toplantıda; bir önceki toplantıda alınan kararlar değerlendirildi, temmuz ayı hesapları incelendi. İnşaat sektöründeki üyelerimizin Balıkesir Anıtlar Kurulu ile yaşadığı sıkıntıların çözümü için Mimarlar Odası ile birlikte çalışma yapılmasına karar verildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Büyükçıvgın'ın temmuz ayı faaliyet raporunu okumasının ardından dilek ve temennilerle toplantı sona erdi.

Meclis Toplant 1

Meclis Toplant 2