T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI TURİZM ARAŞTIRMACISI TANER KÖMÜR ODAMIZI ZİYARET ETTİ

15 Kasım Perşembe günü T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Turizm Araştırmacısı Taner Kömür Odamızı ziyaret etti. Ayvalık Ticaret Odası'nın hazırlamış olduğu Zeytin Hasat Etkinliklerinin Ayvalık'taki zeytin, turizm, ve ticari hayata kattığı ekonomik kazanımların değerlendirildiği bir anket çalışması hazırlayan Taner Kömür'e, konu hakkında ATO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Büyükçıvgın tarafından bilgi verildi. Kendileri aldıkları sağlıklı bilgiler için teşekkürlerini iletti, biz de çalışmalarından dolayı kendilerini tebrik ettik.

turizm aratrma