MİDİLLİ TİCARET ODASI BAŞKANI VE YÖNETİM KURULU ODAMIZI ZİYARET ETTİ

12 Temmuz 2019 Cuma günü Midilli (Lesvos) Ticaret Odası Başkanı Evangelos Myrsinias, Başkan Yardımcıları Panagiotis Tatakis ve Parakevas Frantzeskos, Finans Sorumlusu Nikolaos Athananis, Danışmanlık Görevlisi Konstantinos Sotirakis Odamızı ziyaret etti.
Kendilerini Başkanımız Mustafa Büyükçıvgın ve Meclis Üyelerimiz karşıladı. Başkanımız Büyükçıvgın yaptığı hoşgeldiniz konuşmasının ardından "Karşılıklı dostluğun ve ticaretin gelişmesi açısından Ayvalık Ticaret Odası olarak bu toplantıyı çok önemsiyoruz. İşbirliğimizin gelişmesi açısından karşılıklı görüşmelerimizin devamını diliyoruz." diye konuştu.
Toplantıda öncelikli turizm komitelerimizin ayrıca diğer meslek komitelerinin ortak toplantılar ile bir araya gelmesinin gerekliliğinden bahsedildi. Beraberce yapılacak çalışmaların iki bölge için de turizm ve ekonomiye katkısı açısından büyük önem arz ettiğinden bahsedildi.
Toplantı karşılıklı takdim edilen hediyelerin ve iyi dileklerin ardından sona erdi.

12 temmuz 1 12 temmuz 2

12 temmuz 3 12 temmuz 4