EŞREF JALE BAŞKANIMIZ MUSTAFA BÜYÜKÇIVGIN'I ZİYARET ETTİ

17 Temmuz 2019 Çarşamba günü ATO Üyesi ve Ayvalık Midilli feribot seferlerini başlatan, her iki yaka için de birlikteliğin dostluğa, kardeşliğe ve ticarete dönüşmesine vesile olan Eşref Jale Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Büyükçıvgın'ı ziyaret etti. Ziyaret kapsamında Midilli Ticaret Odası'nın Odamıza yapmış olduğu ziyaret çerçevesinde Midilli-Ayvalık arasında kurulan köprünün devam ettirilmesi ve geliştirilmesi gerektiği kanaatinde birleşilmiştir. Ziyaretinden dolayı Eşref Jale'ye teşekkür ederiz.

eşref jale 2