Balıkesir İli Ticaret Odaları, Sanayi Odası ve Ticaret Borsaları Yönetim Kurulu Başkanları ve Meclis Başkanları Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirdi

Balıkesir İli Ticaret Odaları,Sanayi Odası ve Ticaret Borsaları Yönetim Kurulu Başkanları ve Meclis Başkanları koordinasyon toplantısı Edremit Ticaret Odası ev sahipliğinde 24 Temmuz 2019 Çarşamba günü saat 18:00'da Güre Venüs Otel'de gerçekleşti.
Toplantıya Meclis Başkanımız Mehmet Sıray ve Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Büyükçıvgın katıldı.
Koordinasyon toplantısında şu konular görüşüldü:
1- Balıkesir Oda ve Borsa Başkanları olarak İlimizin tamamını ilgilendiren, yetki ve sorumluluk alanlarımıza giren konuların ilgili başkanlıklara iletilmesi konusunda ortaklaşa lobi faaliyeti yapılması.
2- Zeytinyağı ihracatındaki kotaların kaldırılması için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden destek alınarak konunun ilgili bakanlığa iletilmesi.
3- Balıkesir'in tamamını kapsayan piar çalışmalarının yapılması.
4- Oda ve Borsalara akademik danışman atanması.
5- Antrepo ve YÖREX fuarına Balıkesir'in tamamı olarak katılınması.
Koordinasyon toplantısının İlimize ve İlçemize iyilikler ve güzellikler getirmesini dileriz.

eto-1 eto-2

eto-3 eto-4